Обратно към новините

Обновяване на сървърна система за "СТОНИСОФТ" ЕООД

11.8.2023 г.

    В сърцето на технологичната еволюция и иновациите, HP PROLIANT DL380 GEN9 се появява като водещо решение за модерните бизнес предизвикателства. С радост обявяваме успешната доставка и монтаж на тази напреднала сървърна компютърна система в „СТОНИСОФТ“ ЕООД , като с това отваряме вратите към по-голяма ефективност, сигурност и иновации.

   HP PROLIANT DL380 GEN9 е сред водещите модели на HP в областта на сървърните решения и се отличава с изключителна производителност. С новото поколение GEN9, тази сървърна система предлага по-мощни процесори, подобрена памет и оптимизирани възможности за съхранение на данни, което го прави идеален за съвременните бизнес нужди.

   Сигурността в онлайн пространството е ключов аспект за всяка компания и организация. HP PROLIANT DL380 GEN9 е с усъвършенствани механизми за защита на данни, както и с опции за криптиране и автентикация, които подобряват сигурността на важната информация.

   Доставката и монтажът на HP PROLIANT DL380 GEN9 са извършени от опитните професионалисти на „БИСОФТ“ ЕООД, гарантиращи, че сървърът е инсталиран и настроен съгласно най-високите стандарти и изисквания. Той представлява не просто техническо решение, а инвестиция в бъдещето на „СТОНИСОФТ“ ЕООД. С HP PROLIANT DL380 GEN9 получават инфраструктура, която е готова да се справи с бъдещите иновации на организацията, като осигурява надеждна и сигурна инфраструктура за дигиталната ера.