Обратно към новините

AV-TEST

17.5.2023 г.

     Kaspersky е водещ софтуер за компютърна сигурност, известен в целия свят със своята висока ефективност и надеждност. В търсенето си на предотвратяване на заплахи и защита от онлайн атаки, Kaspersky  непрекъснато разработва своите антивирусни продукти и технологии за сигурност.

     Една от престижните и авторитетните тестови лаборатории в областта на компютърната безопасност, AV-TEST, редовно изпитва ефективността на антивирусните програми в разпознаването и блокирането на различни видове зловреден софтуер, включително вируси, троянски коне, шпионски софтуер и други онлайн заплахи.

     Kaspersky получи перфектна оценка в този тест. Разполага със способността да открива и блокира голям брой заплахи, защитавайки потребителите от потенциални рискове и запазвайки техните компютри и данни в безопасност.

        Това потвърждава тяхната позиция като един от най-добрите антивирусни софтуери в света.

      В “БИСОФТ” ЕООД сме горди, че сме златен партньор на Kaspersky и можем да предоставим на нашите клиенти надеждна защита от зловреден софтуер с техните продукти. Благодарим на Kaspersky за партньорството!